Home Top Ad

InfoRakyatKini

Jentera BN tekad menangkan Khairuddin

Khairuddin semasa berucap di PDM Gong Datuk, Kuala Nerus malam tadi.

KUALA NERUS
: Jentera Barisan Nasional (BN) akan memastikan calon parti itu di Parlimen Kuala Nerus, Datuk Dr Mohd Khairuddin Aman Razali menang pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15).


Khairuddin berkata, seluruh jentera parti itu di kesemua Pusat Daerah Mengundi (PDM) bersatu padu bekerja bagi menarik lebih ramai pengundi memilih BN pada 19 November ini.


"Ini baru gear dua, kita belum masuk gear tiga, empat dan lima. Bagi saya tugasan untuk menuju kemenangan tidak berat kerana seluruh jentera parti khususnya di kerusi ini bersama-sama saya untuk memastikan kemenangan BN," katanya.


Beliau berkata demikian kepada media selepas mengadakan pertemuan dengan jentera parti di Bilik Gerakan PDM Taman Perumahan Gong Badak di sini, malam ini.


Khairuddin berkata, BN memiliki kekuatan untuk meraih sokongan para pengundi termasuk pengundi muda dan atas pagar.


Beliau berkata, mesej yang dibawanya ialah soal perpaduan umat, kestabilan dan kemakmuran negara.


"Malaysia sudah cukup ramuan untuk menjadi negara yang stabil dan makmur, tinggal siapa yang nak 'menggulai' ramuan tersebut. BN telah 'menggulai' ramuan itu dan berjaya selama 60 tahun, maka perlu terus berkuasa untuk meneruskan 'masakan' itu yang telah tersedia ramuan tadi.


"Wartawan dan media kena bantu membawa mesej saya ini kepada anak-anak muda, Insya-Allah mereka akan bersama-sama saya," katanya 


Jentera BN tekad menangkan Khairuddin Jentera BN tekad menangkan Khairuddin Reviewed by admin on 1:07 AM Rating: 5

No comments

Random Posts

3/random/post-list